Gezichtsbehandelingen

Wilt u de dagelijkse zorgen voor een moment achter u laten en even tijd voor u zelf nemen?. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u verzorgen door de ervaren handen van onze schoonheidsspecialiste tijdens één van onze gezicht of lichaamsbehandelingen. Vol energie en volledig ontspannen zult u hierna verder gaan. Met het gebruik van Neoderma,Novital en Dr.Tadlea producten zullen we hier volledig op aanpassen.

Korte reinigende behandeling 30 min.

Reinigen, peeling, masker en dagcreme.

Korte luxe behandeling 60 min.

Reinigen, peeling met borstelapparaat, stoombad, verwijderen onzuiverheden, epileren bovenlip, masker, serum en dagcreme.

Complete luxe behandeling 90 min.

Reinigen,peeling met borstelapparaat, stoombad, verwijderen onzuiverheden, epileren bovenlip, massage van gelaat, nek, hals en decollete, masker, serum en dagverzorging.

Just 4 men gezichtsbehandeling 60 min.

Reinigen, peeling met borstelapparaat, stoombad, verwijderen onzuiverheden, masker, serum en dagcreme.

Cosmetische liftende behandeling 60 min.

Minilift is een cosmetische behandeling zonder plastische chirurgie. De behandeling verbeterd de huidconditie en de huid krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.

Neoderma Bio Peeling 60 min.

Professionele behandeling gebaseerd op planten en kruiden extracten om acne, onzuiverheden, pigmentvlekken, littekens, rimpels en een verslapte huid te verbeteren en te verjongen.

Neoderma Bio Lifting 60 min.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ideaal voor een vermoeide, verslapte en slecht doorbloedende huid. Bijvoorbeeld een rokershuid!

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een niet operative diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd waardoor de celdeling versneld wordt.Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gezicht stimuleert. Uw huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit. Door deze procedure regelmatig te herhalen kunt u mooie resultaten behalen. Zoals verjonging van de huid.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij de volgende huid problemen:

  • Anti-Aging door de zon beschadigde huid.
  • Verminderen van fijne lijntjes en vergrotte porien.
  • Verbetering van de doorbloeding van een rokershuid.
  • Verminderen van ouderdomsvlekken.
  • Verminderen van acne en oppervlakkige littekens.
  • Verminderen Blackheads en Whiteheads.
  • Verminderen van de vette huid.
  • Verbetean de huid.ring van de complete gezondheid van de huid.

Minilift behandeling icm Microdermabrasie

MiniLift is een cosmetische liftende behandeling zonder plastische chirurgie op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde minilift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hier door wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huid doorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking. Minilift is geschikt voor mannen en vrouwen: een verslapte huid bij rimpelvorming, huid met bloedafwijking (couperose), acne.

Wilt u een afspraak voor een intake gesprek?

Bel nu 070 2010272 of 06 34331593