Elektrisch Ontharen

Elektrisch Ontharen

Deze permanente ontharingsmethode bestaat al een lange tijd en is zeer succesvol in de strijd tegen overtollige haargroei. Het werkt als volgt: uw schoonheidsspecialiste schuift een dun naaldje langs het haartje in het haarzakje waarna, met behulp van stroom, de haarwortel wordt uitgeschakeld, zodat er geen nieuwe haar kan ontstaan. Deze methode is zeer geschikt en tevens de enige definitieve methode voor blonde, grijze en rode haren. Voor donker haar met pigmentatie raden wij u een laser behandeling aan. Voorafgaand aan een behandeling komt u eerst voor een intakegesprek. U krijgt dan alle informatie over de behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De meeste mensen ervaren elektrisch ontharen niet direct als pijnlijk. Dit gevoel verschilt van persoon tot persoon. De naaldjes die gebruikt worden zijn zeer fijn. U kunt wel een branderig gevoel ervaren.

Kan elektrisch ontharen op alle soorten haren worden toegepast?

Een persoon met overtollig haargroei in het gelaat kan veel baat hebben bij elektrisch epileren. In tegenstelling tot andere methoden kan elektrisch ontharen wel worden toegepast op blonde, grijze of rode haren. Alleen donshaar en heel dunne haren zijn niet te behandelen met elektrisch ontharen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Omdat elektrisch ontharen een vrij intensieve behandeling is voor zowel behandelaar als de (huid van de) cliënt, duurt een behandeling circa 30 minuten per keer. Langer is mogelijk in overleg met de cliënt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Elektrisch ontharen is een zeer intensieve behandeling en vaak langdurig, omdat het gebied haartje voor haartje moet worden behandeld. Daardoor duurt de behandeling 1,5 a 2 jaar voor een goed resultaat. Dat is per individu verschillend en afhankelijk van diverse factoren, zoals; de haargroeicyclus, hormoonverandering en behandelgebied.

Heeft de behandeling bijwerkingen?

Elektrische ontharen is geheel veilig voor uw huid en brengt geen gezondheidsrisico’s met zich mee. Kort na de behandeling kan de behandelde plek een beetje roodheid vertonen, maar dit trekt doorgaans al na enkele uren weg.

Wordt elektrisch ontharing vergoedt door de zorgverzekeraar?

Behandelingen in het gezicht worden doorgaans geheel of gedeeltelijk vergoedt. Dat is afhankelijk van uw eigen zorgverzekering. Informeer bij uw verzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding. Tuana BeautyCenter is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS en voldoet aan de eisen die zorgverzekeraars stellen m.b.t. vergoeding.

Wilt u een afspraak voor een intake gesprek?

Bel nu 070 2010272 of 06 34331593